Apple ще направи премиера на новите смартфони от серията iPhone

...
 Apple ще направи премиера на новите смартфони от серията iPhone
Коментари Харесай

Най-после! Apple показва iPhone 12

 

Apple ще направи премиера на новите смарт телефони от серията iPhone 12 на следващия ден. Това ще стане на особено събитие, което още веднъж ще се предава виртуално от 20.00 часа българско време.

Американската компания към този момент показа новите си часовници и таблети, само че проявлението на смарфоните се забави с месец поради ковид.

Събитието ще премине под надпис " Hi, Speed ". Очаква се да забележим 4 смарт телефона - два модела iPhone 12 Pro и два iPhone 12, което несъмнено е извънредно на фона на досегашната тактика на Apple. Сред тях ще има устройство с 5.4 " екран за почитателите на по-малките телефони, както и 6.7 " модел. Новите устройства ще поддържат работа с 5G мрежи, което ще обезпечи по-високи скорости на трансфер на данни.

В новите телефони е заложена най-сериозната смяна в дизайна от премиерата на iPhone X през 2017, която ще включва плоска железна рамка на мястото на сегашната заоблена - тя ще е стоманена в двата премиум модела и алуминиева при двата по-евтини. Очакват се усъвършенствани камери, Lidar датчици при премиум устройствата и по-бързи процесори, а също така моделите евентуално ще се продават без зарядни устройства, както новите умни часовници на Apple.

Някои от новите телефони ще са налични за покупка до седмици.

Очаква се и стартирането на новите over the ear слушалки, дребни устройства за следене на разнообразни обекти и компютри Mac със лични ARM процесори. Представянето им обаче към този момент се отсрочва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР